GeenCentteMakken.nl maakt gebruik van cookies. Verberg deze melding voortaan Meer informatie

Let op! Geld lenen kost geld
Geen Cent te Makken.nl - Voordelig een lening aanvragen Geen Cent te Makken.nl
Voordelig lenen

Zorgverzekering 2017 - Bespaar op uw premie

Met de hervormingen en oplopende kosten van de zorg veranderen ook in 2016 een aantal zaken met betrekking tot uw zorgverzekering. De basisdekking van uw zorgverzekering verandert iets, en wordt uitgebreid met bepaalde specialistische zorg en medicamenten. Kortdurend verblijven in een zorginstelling kan vanaf volgend jaar vanuit het basispakket, evenals de kosten van fysiotherapie bij etalagebenen en de vervanging van tanden voor mensen onder 23 jaar. Daarnaast hebben verzekeraars meer mogelijkheden gekregen bepaalde zaken te vergoeden zonder eigen risico en blijft werelddekking - vergoeding van medische hulp wereldwijd tot het Nederlandse tarief - in 2017 toch in de basiszorgverzekering opgenomen. De stijging van de premie van de zorgverzekering is forst ten opzichte van 2016, deze stijgt met gemiddeld € 10 per maand. Het wettelijk verplichte eigen risico blijft gelijk en bedraagt net als in 2016 € 385.

Zorgverzekeraars gaan rond deze tijd allen de concurrentiestrijd aan en dingen om uw gunst. Dit betekent dat het rond deze tijd zeker lonend is goed te kijken welke zorgverzekeraar de beste zorgverzekering tegen de laagst mogelijke zorgpremie kan leveren.

Belangrijk is u goed op de hoogte te stellen of uw ziekenhuis en specialist gecontracteerd is bij de door u gekozen zorgverzekeraar. Kiest u voor de goedkope budgetpolis met beperktere zorgkeuze, een natura- of de duurdere restitutiepolis waarbij u grote vrijheid hebt in zorgspecialisten? Alle zorgverzekeraars bieden uitgebreide online vergoedingsoverzichten. Het is even een gepuzzel, maar dit voorkomt onaangename verrassingen.

Wist u ook dat u niet verplicht bent een eventuele aanvullende zorgverzekering bij dezelfde zorgverzekeraar af te sluiten als uw basisverzekering? Dit kan bij een specifieke zorgwens gunstig zijn, al kunnen voor dergelijke 'losse' aanvullende verzekering bijzondere voorwaarden gelden, zoals een hogere premie.

Ook in uw persoonlijke omstandigheden kunnen veranderingen zijn opgetreden het laatste jaar. Een goede aanleiding om eens kritisch naar de eigen zorgverzekering te kijken, want vaak weet men niet precies waarvoor eigenlijk wordt betaald. Bijvoorbeeld de tandartsdekking, de premie hiervoor is vaak zo hoog dat u misschien goedkoper uit bent als u de rekening van uw tandartsbezoek gewoon zelf betaalt. Kijken en vergelijken is dus het devies!

A-Krediet

Vind de goedkoopste lening met de laagste rente. Let op! Geld lenen kost geld

www.a-krediet.nl

ANWB Visa Card

€ 3.500 bestedingslimiet, 270 dagen aankoop verzekering en 1e Jaar gratis. Let op! Geld lenen kost geld

www.anwb.nl/visacard

UnitedConsumers Zorgverzekering 2017 + Cadeau of 10% Korting

UnitedConsumers Zorgverzekering + Gratis CadeauDe beste zorgverzekering voor de laagste prijs: € 99,70 per maand met het laagst mogelijk eigen risico. Voor het elfde jaar geeft het UnitedConsumers ZorgCollectief 5 tot 10% korting op de zorgpremie van VGZ: In 2017 krijgt u 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen keuze basisverzekeringen en 5% op de Goede Keuze basisverzekering. Dat is meer dan € 125 korting per persoon op de VGZ Eigen Keuze basisverzekering. Ook ontvang je 10% korting op alle aanvullende verzekeringen.

Hiermee krijg je de uitstekende zorgverzekering van VGZ voor de laagste premie. VGZ biedt gegarandeerde acceptatie en je kiest met de restitutiepolis Eigen Keuze zelf je ziekenhuis of specialist. Geen medische keuring en gratis overstapservice. Er zijn nu nog genoeg polissen beschikbaar, maar wees er snel bij!

Kies je cadeau: Activity Tracker, Asus Zenfone, TomTom Spark 3 of Philips Airfryer XL

VGZ Zorg + CadeauIn plaats van de 10% korting kun je ook kiezen voor 4 luxe cadeaus: een TomTom Activity Tracker t.w.v. € 149, een Asus Zenfone GO TV smartphone met Sportarmband t.w.v. € 289, een TomTom Spark 3 Cardio (+Music+ Bluetooth headphone) t.w.v. € 299 of een Philips Airfryer XL t.w.v. € 279,99.

* Door vooraf de korting die je maandelijks opbouwt op de zorgpremie in te zetten ontvang je een van deze cadeaus. Afhankelijk van welk cadeau je kiest en hoeveel volwassenen zijn ingeschreven per polis verschilt deze spaarperiode. Deze varieert dan ook van 10 maanden tot 2 jaar. De cadeauactie geldt niet voor de basisverzekering VGZ Goede Keuze. Kijk op de site van UnitedConsumers voor een uitgebreide uitleg van deze voorwaarden.

Anderzorg Budgetpolis 2017

Anderzorg zorgverzekeringIedereen in Nederland is verplicht een Basisverzekering af te sluiten. En voor die Basisverzekering betaalt u bij Anderzorg echt geen cent te veel. Voor het zevende jaar op rij bieden zij een van de goedkoopste budgetpolissen. U bent al verzekerd vanaf € 78 per maand met € 500 vrijwillig eigen risico en € 385 wettelijk verplicht eigen risicio. Zonder vrijwillig eigen risico betaalt u € 102 per maand.

Verwacht u weinig zorgkosten te maken het aankomende jaar en wilt u echt de laagst mogelijke premie betalen, sluit dan de AnderZorg Basis zonder aanvullende verzekering af en verhoog het eigen risico met de maximale € 500, waarmee u uw totale eigen risico verhoogt tot € 885. Betaalt u de premie elk jaar in één keer, dan levert dat weer een extra 2% korting op de maandpremie op.

Independer - Zorgverzekeringen Vergelijken

Independer Zorgverzekeringen VergelijkenVergelijk, kies en sluit de beste zorgverzekering af! Bij Independer kunt u simpel zorgverzekeringen vergelijken. U ontvangt een Beste Keuze advies en profiteert van de unieke Independer korting op uw zorgpremie. Online offerte én afsluiten zorgverzekering en directe acceptatie met opzegservice. Independer komt op voor de consument door de uitvoering van de zorgwet scherp in de gaten houden met zaken als het Hinderpaalcriterium, een wettelijk instrument dat toetst of de hoogte van eigen (bij)betaling van niet gecontracteerde zorg terecht is maar voor de consument - en vaak ook de zorgverzekeraar zelf - niet bekend of duidelijk is.

CZ Direct Zorgverzekering 2017 voor Jongeren - Premie € 102,35

CZDirect Budget ZorgverzekeringCZdirect is goedkoper dan veel andere zorgverzekeringen. Dat komt doordat we alles zo eenvoudig mogelijk houden. Zo biedt CZDirect é een budget zorgverzekering speciaal voor jongeren, met een maandpremie al vanaf € 82,25 bij een verplicht eigen risico van € 385 + een vrijwillig eigen risico van € 500. Kies je ervoor geen vrijwillig eigen risico, dan bedraagt de maandpremie voor de basisverzekering een scherpe € 102,35.

Wil je meer ziektekosten verzekeren, dan kun je je al bijverzekeren vanaf € 1,95 per maand. Er is al een tandartsverzekering vanaf € 8,20 per maand. Zo betaal je alleen voor de zorg die je nodig hebt. Aanvullend verzekerden profiteren ook van diverse kortingen bij winkels, sportcentra en opticiens. Ook heb je recht op 50 gratis condooms. Betaal je de zorgpremie per jaar, dan ontvang je nog eens 2% korting.

CZ Zorgverzekering 2017 - Zorg op Maat met Ruime Dekking

CZ Direct JongerenzorgIedereen is anders. Daarom kun je bij CZ kiezen uit meerdere zorgverzekering waarvan er altijd een past bij uw eigen situatie. Er is al een basisverzekering vanaf € 108,90 per maand - bij € 385 eigen risico en geen vrijwillig risoco. Kiest u voor een maximaal eigen risico van € 885 (€ 500 vrijwillig eigen risico + € 385 wettelijk verplicht eigen risico), dan bedraagt de premie € 63 per maand voor de basisverzekering.

CZ is met ruim 3 miljoen klanten één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland met als missie de zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. Als klant weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar, die jouw gezondheidsbelangen voorop stelt.

CZ Zorgbewustpolis

Met een naturapolis bent u goedkoper uit wanneer u altijd naar een gecontracteerde zorgverlener gaat voor zorg die u in ieder geval nodig hebt als huisarts, apotheek en ziekenhuis. CZ accepteert iedereen, welke zorg u ook nodig mocht hebben. 45.000 Gecontraceerde zorgverleners in Nederland staan voor u klaar met deze naturapolis. Het eigen risico is een grote kostenpost. Daarom is het bij CZ mogelijk dit bedrag in maandelijkse termijnen te betalen. Declareren gaat snel en makkelijk online via Mijn CZ of met de app CZ Declareren op je smartphone. Bent u ZZP'er? Dan heeft CZ voor u een speciale verzekering. Om fit en inzetbaar te blijven én voor als er echt wat scheelt: de ZZP Zorgverzekering met gratis ZZP Zorgcoach en ZZP Fit-Check.

Postcode Zorgcollectief - tot 30% Korting bij Delta Lloyd

ZorgcollectiefGoedkope zorgverzekering met vrije zorgkeuze via het Postcode Zorgcollectief. Wie is er niet op zoek naar een voordelige zorpremie? Door mee te doen aan het Postcode Zorgcollectief wordt het mogelijk om een goedkope zorgverzekering af te sluiten bij Delta Lloyd.

Met een korting van 8% op het basispakket bij deze verzekeraar heeft u de garantie van de beste service, extra voordelen en een grote vrijheid wat betreft uw keuze voor uw zorg. Bereken uw premie en zie uw voordeel. Ook de aanvullende pakketten zijn goedkoper via het Postcode Zorgcollectief, met kortingen oplopend tot 30% en u kunt, wanneer nodig, het eigen risico makkelijk gespreid betalen in maandtermijnen.

Delta Lloyd Zorgverzekering 2017 - Zorg op Maat met Ruime Dekking

Delta Lloyd Zorgverzekering 2015 Een restitutie zorgverzekering op maat waarbij u altijd zelf uw zorgverlener kiest. Meerdere aanvullende verzekeringen voor een zorgpakket op maat, met een ruime dekking voor tandartskosten, fysiotherapie, alternatieve zorg en orthodontie.

Als extra service in het basisverzekering biedt Delta Lloyd u een second opinion via Best Doctors, met een database waarin de beste 50.000 medische specialisten van de wereld zijn opgenomen en 100% dekking bij spoedeisende hulp in het buitenland. Met een maandpremie van € 111,20 bij het verplichte eigen risico van € 385 en € 0 vrijwillig eigen risico en € 94,53 wanneer u gebruik maakt van het maximale vrijwillig eigen risico. Heeft u vragen over zorg? Neem dan contact op met de Gezondheidslijn van Delta Lloyd voor advies. Dat is de zorgverzekering van Delta Lloyd.

Univé Zorg Select Basisverzekering 2017 - Premie van € 98,75

Met Univé Zorg Select verzekert u ook in 2017 uw gezondheid tegen een zeer lage premie, al vanaf € 83,75 per maand bij het maximale vrijwillig en verplicht eigen risico of € 98,75 bij het standaard eigen risico van € 385.

U kunt deze basisverzekering uitbreiden met vier belangrijke soorten zorg: fysiotherapie, tandheelkunde, medische spoedeisende hulp in het buitenland en/of alternatieve geneeswijzen. Zo verzekert u uw gezondheid precies op maat. Uw declaraties worden snel betaald. Univé kent geen winstoogmerk en is zeer klantvriendelijk. De Univé Gezondheidslijn is een medische advieslijn, speciaal voor Univé-verzekerden. U kunt deze lijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen als u een vraag heeft over gezondheid, ziekte of welzijn. Bereken uw premie, bespaar en stap over naar de uitstekende verzekering van Univé.

Ferratum Minilening

Even krap bij kas? Kleine lening van € 50 tot € 600. Let op! Geld lenen kost geld

www.ferratum.nl

Lenen tegen lage rente

Kredietconcurrent is de specialist in persoonlijke leningen. Let op! Geld lenen kost geld

www.kredietspotter.nl

Gratis Offerte voor een Goedkope Lening

A-Krediet

Vind de goedkoopste lening met de laagste rente. Let op! Geld lenen kost geld

www.a-krediet.nl
 

Nu Goedkoop Lenen?

Direct vrijblijvend het scherpste kredietaanbod. Let op! Geld lenen kost geld

www.de-leningmakelaar.nl
 

Ferratum Minilening

Even krap bij kas? Kleine lening van € 50 tot € 600. Let op! Geld lenen kost geld

www.ferratum.nl
 

Lenen tegen lage rente

Kredietconcurrent is de specialist in persoonlijke leningen. Let op! Geld lenen kost geld

www.kredietspotter.nl
 

A-Krediet

Vind de goedkoopste lening met de laagste rente. Let op! Geld lenen kost geld

www.a-krediet.nl
 

ANWB Visa Card

€ 3.500 bestedingslimiet, 270 dagen aankoop verzekering en 1e Jaar gratis. Let op! Geld lenen kost geld

www.anwb.nl/visacard
 

Autolening

Een voordelige autolening tegen gunstige voorwaarden. Let op! Geld lenen kost geld

www.autolening.nu
 

Ferratum Klein Krediet

Minileningen tot 600 euro bij Ferratum. Veilig en betrouwbaar. Let op! Geld lenen kost geld

www.ferratum.nl
 


Geen Cent te Makken 2007-2022 | Voordelige lening, minikrediet en hypotheek
Privacy | Mobiele site | Sitemap